Вести и обавештења

Свечана додела ваучера ученицима генерације за похађање програма „Брзо читање са разумевањем и техникама памћења“

Читање је једна од најбитнијих активности савременог човека. Читањем спознајемо идеје, образујемо се, забављамо се. Убрзани темпо живота захтева да све обављамо на што бржи и ефикаснији начин. Читати и учити брже је могуће.

 

Дана, 30.06.2017.год. у просторијама Про-Менс центра одржана је свечана додела ваучера за похађање програма брзог читања (fast forward).

 

Ваучере су добили ђаци генерације који су показали највише резултате у протеклој школској години. Ђаци су из 20 основних нишких школа са којима је Про-Менс центар склопио протокол о сарадњи у мају месецу.

 

Добитница награде је и ученица генерације нашe школе, Исидора Гавриловић из одељења 8/2.

 


 

 


 
Обавештење за ученике и родитеље 6. разреда

Полагање теста језичких способности (енглески језик) за улазак у двојезично одељење

УТОРАК   06.06. 2017 У 1100 - ПИСМЕНИ

СРЕДА     07.06. 2017 У 1100 - УСМЕНИ


 
Исидора Гавриловић - најбољи математичар у Округу
Окружно такмичење ученика основних школа из математике одржано је 25.03.2017. у ОШ „Учитељ Таса“ у Нишу. Ученица одељења VIII2 Исидора Гавриловић је освојила максималних 100 поена и прву награду. Она је једина из oсмог разреда у Округу урадила тачно свих 5 задатака, што је резултат њеног рада и рада њене наставнице математике Марине Стојић. Захваљујући томе пласирала се на Државно такмичење, које ће бити одржано од 28. до 30.04.2017. године у ОШ „20. Октобар “ - Нови Београд.

 
Дан отворених врата

Поштовани родитељи,

Oбавештавамо вас да ће Основна школа Краљ Петар I” у среду, 5. априла 2017. године у трајању од 18 до 19.30 часова, организовати Дан отворених врата, за представљање и промоцију средњих школа.

Тим поводом позиване су све средње школе са територије града Ниша, да у оквиру програма професионалне оријентације ученицима и родитељима представе школу.


 
Окружно екипно такмичење у шаху

Окружно екипно такмичење у шаху оджаће се 19.03.2017. године у нашој школи са почетком у 10 часова.

 

Потребно је доћи 15 минута раније и понети опрему (гарнитуре и сатове).


 

Архива

Home Запослени Стручна служба Школски психолог
Школски психолог

Драгана Бошњак

 

e-mail:  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 

Датум рођења: 1.09.1953. год.

Занимање: Дипломирани психолог, професор

 

Радно искуство:

Од 1977. до 2007. год. ОШ "Бранко Миљковић", школски психолог.

Од 2007. год. ОШ "Краљ Петар I", школски психолог.

 

Едукације:

Дефицит пажње и хиперактивност код деце, Школа без насиља, Кризне ситуације, Обука из дефектолошке дијагностике, реедукација и неропсихолошке рехабилитације, Наставник као креатор климе у одељењу, Семинар за водитеље радионица, Семинари Савета Европе за наставнике грађанског васпитања, Едукација водитеља за грађанско васпитање у средњој школи од I до IV разреда. Пројекат Грађанин, Едукација водитеља за грађанско васпитање V, VI и VII разред. Ми у реформи - семинар за водитеље, Активно учење, Семинари у оквиру међународног пројекта Школе мира, Семинар безбедно дете, Семинар диверзионе шеме, Учионица добре воље – базични семинар, Семинар за обуку водитеља, Језик жирафе – базични семинар, Умеће одрастања, Чувари осмеха, Клијентом усмерена терапија...

 

Вештине:

Немачки језик - средњи ниво

Енглески језик - основни ниво

Француски језик – основни ниво

 

Социјалне вештине:

Водитељ учионице добре воље, водитељ за обуку водитеља радионица, водитељ и реализатор великог броја радионица са наставницима и професорима основих и средњих школа за грађанско васпитање, сарадња и учешће у пројектима невладиних организација, креирање и организовање бројних радионица и трибина о различитим темама са ученицима, наставницима, медијатор и тимски рад.

 

Организационе вештине:

Кординатор за нишки регион у међународном пројекту Школе мира. Учешће у организовању и вођењу конференције за младе. Координатор пројекта Парламент деце и младих Ниша.

 

Техничке вештине:

Основни програми за компјутер.

 

Уметничке вештине:

Учешће у писању и креирању више пројеката у НВО-у Центар за постицање раста и развоја - Храст.

 

Контакт информације

Основна школа Краљ Петар I

Адреса: Војводе Путника
18000 Ниш, Србија

Телефон/факс:
+381 18 290.004, 290.005
Е-пошта: kraljpetarnis@open.telekom.rs
Израда
POSITIVE IT & Media
Произведено у Србији

Valid XHTML and CSS.